Плити

Фільтри

Матеріал покриття

Товщина листа, мм

Колір

Ширина листа, мм

Довжина листа, мм

Show/hide more options

Цiна

1845 грн. - 4320 грн.

Categories

Reset this group
Плита Acryl Blue Metallic Товщина листа: 19
2 456,00 грн./за м²
Плита Acryl Graphite Metallic Товщина листа: 19
2 456,00 грн./за м²
Плита Acryl Beige Metallic Товщина листа: 19
2 456,00 грн./за м²
Плита Crystal Sky White Товщина листа: 19
3 368,00 грн./за м²
Плита Crystal Snow White Товщина листа: 19
3 368,00 грн./за м²
Плита Crystal Green Товщина листа: 19
3 368,00 грн./за м²
Плита Crystal Graphite Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Beige Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Cream Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Cream Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Green Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal White Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Sky White Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Grey Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²
Плита Crystal Beige Товщина листа: 19
4 319,00 грн./за м²

Переваги ламінованого МДФ

У виготовленні панелей не використовуються хімічні добавки які б могли зашкодити здоров'ю людини чи забруднити довкілля. Ламіновані МДФ фасади не виділяють шкідливих речовин під час експлуатації, навіть при нагріванні. Вироби з цього матеріалу можна використовувати в медичних та дитячих закладах. Деревоволокнисті плити мають хороші ізоляційні властивості. Використання матеріалу утеплить та знизить рівень стороннього шуму в приміщенні. Матеріал легко обробляється і виготовляється в широкому асортименті фактур та відтінків. Для догляду за меблями та декором достатньо лише періодично протирати їх вологою ганчіркою. Вироби мають доступну ціну та служать до 20-ти років.

Типи ламінованих плит МДФ

Класифікуються листи за кількома параметрами. Тип плитит визначає її характеристики та вартість. Вибір оптимального матеріалу залежить від виробу, який планується виготовити, вимог до нього та особистих потреб замовника. За необхідністю наші спеціалісти нададуть детальну консультацію про характеристики наявних в каталозі плит, допоможуть обрати оптимальний варіант відповідно до бюджету та побажань замовника.

За типом ламінації плити поділяються на 2 групи:

Товщина матеріалу визначає його характеристики: міцність, звуко і теплоізоляцію.

Ми пропонуємо ламіновані МДФ листи різної товщини:



Найбільш розповсюджені прямі МДФ фасади світлих і темних відтінків. Темні відтінки використовуються для створення респектабельних інтер'єрів в різних стилях. Світлі тони створюють ефект більшого простору.

Види покриття:

З точки зору дизайну, покриття поділяються на матові та глянцеві. На поверхні може бути нанесений декоративний узор, можливе створення дзеркального ефекту. В останні роки дизайнери надають перевагу матовим поверхням, які не блікують. Матова ламінована МДФ плита виглядає презентабельно. Її використання при оформленні виробів створює затишок та домашню атмосферу в приміщенні. Глянець використовується в основному в сучасних інтер'єрах (наприклад для приміщень оформлених в стилі хай-тек). Глянцеві поверхні створюють неповторні світлові ефекти  і допомагають створити унікальний декор приміщення.

Використання МДФ плит

З цього матеріалу виготовляють корпусні меблі для дому та громадських приміщень, стільниці, виставкові стенди, рекламні вироби. Оскільки матеріал вологостійкий, його використовують в приміщеннях з високою вологістю. Наприклад, для кухні з нього, виготовляють стінові панелі, фасади, стільниці, двері. МДФ фасади не псуються від дії високої температури та вологи. Кухні з МДФ стійкі до механічних впливів, вигоранню, не дорогі, служать бато років. Не виділяють небезпечних речовин під дією високих температур.

Бажаєте оформити замовлення чи у вас ще залишились будь-які запитання? Звертайтесь! Ми забезпечимо детальну консультацію, розрахуємо вартість необхідного вам матеріалу.