23.06.2020

Кухні з МДФ: фото, дизайн, види

фото кухни из мдф, дизайн 3

фото кухни из мдф, дизайн 2

фото кухни из мдф, дизайн 1

Фото: кухні з МДФ

Кухонні гарнітури виробляють з особливим підходом до розробки дизайну та вибору матеріалів. На меблевому ринку користуються особливою популярністю кухні з МДФ, фото яких ви можете подивитись в нашому каталозі. Структура таких кухонь повністю орієнтована на практичність та естетику.

Листи МДФ - це деревноволокнисті плити, вони мають середню в'язкість. Така деревина міцна при використання і дозволяє моделювати різні форми та використовувати різні варіанти обробки. Окрім того МДФ-панелі більш доступні за ціною, в порівнянні з натуральним масивом дерева. Ціновий діапазон продукції більш широкий - від ранніх моделей, за низькою ціною - вартість таких варіантів складає 5-8 тисяч гривень. Також в асортименті є ультрасучасні пропозиції з дизайнерськими ідеями 2020 року. Це елітні моделі, що розроблені за тенденціями сучасної кухонної моди. Ціни на них коливаються 30-50 тис.грн., при цьому вартість також залежить від цілого ряду факторів:

На нашому сайті ви можете розглянути варіантів дизайнів кухонь з МДФ, фото зібрані з сучасних та більш ранніх версій.

Дизайн кухні з МДФ

Листи з мелкодисперсної фракції чудово компонуються з різними матеріалами - ламінат, шпон, пластик, акрилові покриття, плівки. Компоновка буває різноманітною, що підтверджують фото кухонь МДФ з нашого каталогу. Це яскраві кольорові гами і, навпаки, більш стримані варіанти. Також це широкі можливості для дизайнерського оформлення - цікаві форми, унікальний декор фасаду та пошуки оригінальних ідей.

За ці роки дизайн кухоних гарнітурів пережив різні тренди. В 2018-2019 роках на ринку домінували моделі з матовими поверхнями. Це був час матових контрастів, коли поєднувались з дзеркальними та металевими видами кухоного обладнання. Здебільшого переважали стилі хай-тек та лофт в чорному кольорі.

Фото кухни из мдф, дизайн 4

Для інтер'єрів 2020 року притаманний мінімалізм. В тому числі фірми-виробники дотримуються характеристик еко-стилю та мотивів кантрі. Сюди відносяться обробка під дерево. Обираючи МДФ-кухні варто враховувати загальну концепцію кімнати, щоб все гармонічно вписалось в задум.

Фото кухонь з МДФ під дерево

Для поціновувачів затишних інтер'єрів в домашньому стилі рекомендуємо подивитись кухні з МДФ під дерево фото. Они доповнюють скандинавський стиль, підкреслюють домашню атмосферу. Дерево може бути як світлим, так і темнішого кольору. Моделі мають широкий та різноманітний асортимент, але всі сходяться в функціональності та еклектиці. Елементи конструкцій виконують одразу декілька функцій - висувні столики сховані в шафи, визначені місця під вбудовану техніку та мінімум перегородок.

Фото кухни из мдф, дизайн 5

Фото класичних кухонь з МДФ

Також у нас ви можете подивитись класичні кухні з МДФ фото, якщо ви прихильник класики в інтер'єрі. Моделям такого стилю притаманно:

  1. Декоративна патина для обробки;

  2. Штучне зістарювання текстури;

  3. Золотиста чи срібляста облямівка по рельєфним деталям - краям, об'ємному декору;

  4. Тиснення.

В загальному це виглядає як дорогоцінний антикваріат.

Фото кухни из мдф, дизайн 6

Ручки часто виконують в колір облямівки, виграшно відділяючи їх від основної гами. Обов'язково звертайте увагу, щоб це були зручні для відкривання ручки. Вони можуть виконувати тільку функцію оформлення, але на практиці бути досить незручними.

Фото кухонь з шпонованого МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 7

Обираючи еко-стиль варто звернути увагу на кухні зі шпонованого МДФ фото. Шпон передає різноманітність текстури дерева виглядає дуже стильно та адаптується під моду як ранніх років, так і сучасних тенденцій. Є матові варіанти оформлення з минулих колекцій, так і мінімалістичні формати під моду 2020 року.

Фото кухонь з плівкового МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 8

Для бюджетного облаштування кухонного простору найкращим варіантом стануть кухні з плівкового МДФ фото. Плівка стала альтернативним варіантом дизайну завдяки невисокій ціні та можливості обирати для неї будь-який колір. Це можуть бути:

При виготовлені також використовують пластикову чи алюмінієву кромку, щоб закріпити плівку та попередити відслоювання.

Фото кухонь з фарбованого МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 9

Ще один популярний варіант гарнітур - це кухні з фарбованого МДФ фото. Як виглядають ці вироби, ви можете бачити в нашому каталозі. Вони можуть бути кольорові чи білі з декором. Для декорування створюють:

Це виглядає гарно та затишно, що підходить для етно-стилю. При цьому кухні з фарбованими МДФ панелями можуть гармонійно входити в будь-які інтер'єри.

Фото кутових кухонь з МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 10

Широкі варіанти оформлення, а фантазія творців не обмежена. Також різноманіття стосується і форм. Особливе місце займають кутові кухні з МДФ: фото добірку таких гарнітурів пропонуємо вам в цьому розділі. При виборі важливо враховувати фактор зручності - вам має бути комфортно при використанні меблів. Дивіться не тільки на дизайн, а також на розташування зон, поличок і тумб.

Фото прямих кухонь з МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 11

Для створення мінімалістричного простору чудово підійдуть прямі кухні з МДФ, фото в галереї. Їх виробляють в різних розмірах:

  1. Великі

  2. Середні

  3. Маленькі.

Підбирайте компактні рішення та звільняйте більше місця на кухні чи зупиніться на розкішних об'ємних наборах. 

Фото фасадів кухонь з МДФ

Фото кухни из мдф, дизайн 12

Фото кухни из мдф, дизайн 13

Фото кухни из мдф, дизайн 14

Якщо виробник дотримувався нормативів та не економив на матеріалах, то такі кухонні гарнітури зносостійкі в експлуатації. Фасади кухні з МДФ, фоток що ми демонструємо, відповідають міжнародним стандартам. Вони захищені, укріплені та надійно склеєні. Компанія Decogroup оформлює гарантію на свою продукцію, тому купівля у нас захистить вас від фінансових втрат. Ви отримаєте якісні меблі зі стійким покриттям, яке витримає вологу, жир та регулярну чистку.

Читати також